söndag 1 november 2015

Galaxys utsålda USA turné i fara!


2015-10-29

Det var i onsdags som Hampus Krona, glamrockbandets skandalomsusade sångare, sågs falla omkull inne på sin krog Nova. Han kunde snabbt föras till sjukhus där läkarna konstaterade hjärtstillestånd. Tillståndet är mycket allvarligt och nu hotas bandets utsålda turné i USA med inställda konserter.


Att Galaxys sångare varit glad i alkohol och droger är inte någon hemlighet och kanske var det just det som fick honom att falla ihop på golvet inne på Nova. Galaxy är ett band på väg stadigt uppåt och toppar nu hitlistorna i USA och med slutsålda konserter och extrakonserter är Galaxy årets komet. Nu hotas turnén med inställda konserter även om skivbolaget hävdar att läget är under kontroll. ”- Det viktigaste är att Hampus blir frisk och läkarna gör vad de kan.” Säger Jonny Tenström, gitarrist i bandet och en av grundarna till Galaxy, när vi får tag i honom utanför sjukhuset. Han ser trött ut och har vad vi sett inte svikit från Hampus sida på sjukhuset. Rykten gör gällande att de två är mer än bara vänner men det är inget som Jonny Tenström är intresserad av att svara på ” Vårt privatliv är inget ni har med att göra… det gäller för alla i bandet. Nu måste jag in till Hampus.”

Läkarna vill inte kommentera Hampus tillstånd men säger att tillståndet är kritiskt men stabilt. Vi håller tummarna och kommer med spänning fortsätta följa Galaxys väg mot toppen som tycks gå i raketfart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar