onsdag 28 oktober 2015

Svartfest i Spökhuset!



Så var det dags för vårt sista evenemang i Oktoberchattstormen! Och vi avslutar ordentligt med en redig, riktigt ruskig Halloweenfest! VÄLKOMNA! :D


Flyers har delats ut på stan, hemliga sms med adressen skickas ut till folk som mailat sitt nummer till en lista. En svartfest ska arrangeras på självaste Halloween. Det utlovas ett riktigt läskigt ställe! Festen ska vara på ett stort övergivet hus nära utkanten av Griphamn. 

Huset är urgammalt, ekande och knorrande, och ryktena har gått i många år om varför huset aldrig blir sålt eller upprustat. Och då och då säger grannarna hur de sett kristallkronan i balsalen ut mot gatan lysa mystiskt, fast elen varit avslagen till stället i flera år. 

I det ruttnande gamla huset finns de gamla 1800-tals möblemangen övergivna, många av fönstren är krossade och i husets korridorer har det blåst in löv som täcker de gamla knarrande golvbrädorna. 

I den gamla balsalen under kristallkronan har man dekorerat så gott man kan, med blacklights och PA system, en dj spelar tunga beats. Från vägarna hänger svarta tygstycken, extra spindelnät och spindlar och andra plastiga skräckgrejer som skelett och zombies pryder väggarna, och den långa skrangliga trappan är dekorerad med pumpalyktor, häxkvastar och extra mycket spindelnät som passar kusligt väl in i omgivningen på platsen, med de döda träden och de röda och gula löven som täcker gräsmattan. 

Försök och glömma alla varnande berättelser om morden som begåtts i källaren, eller vita damen som fallit från andra våningen i entrén emot sin blodiga död. Försök att tränga undan detta, och kom och festa på det ruggigaste sätt vi kan komma på!
Facebook evenemanget hittar ni här! https://www.facebook.com/events/997786443602020/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar