måndag 22 februari 2016

GALAXY LÄGGER NER

Galaxy lägger ned, och Jonny har figurerat på mystiska bilder.
Svenska Glam-metall succén Galaxy förlorade för inte så länge sedan sin sångare Hampus Krona, som inte gått ut med anledningarna till varför han valde att hoppa av. Men igår samlade de övriga medlemmarna i bandet till en presskonferens där dem släppte ett pressmeddelande. I denna nämner dem bilderna som Jonny varit med på och hävdar att han är oskyldig. Bandet bekräftar i och med sin release de rykten som florerat och spekulerats hårt det sista om att det faktiskt var något som hänt och dem bilderna som vi inte fått se, ska ha påverkat Hampus val att lämna Galaxy.

"Hampus har inga kommentarer om anledningen till varför han lämnade Galaxy. Och inte heller om några bilder på Jonny finns eller ej." svarar hans manager när vi sökte honom för en kommentar om nyheten.

Nästa bomb i sagan är att bandet som haft en kanonsommar väljer att inte leta ny sångare, utan lägger ned Galaxy, istället tänker de tillsammans fortsätta i en ny bana, med en annan stil som de känner passar dem bättre. Nu med Zac von Gripklo som ny sångare. Men något namn på det nya projektet har dem inte släppt ännu.

/Linda Larsson för HäntSenast

Galaxys Pressmeddelande 
Efter gårdagens presskonferens så skrivs det i tidningar om Galaxys framtid. Mycket är fortfarande oklart men här är vad tidningarna skriver vad som sades av Per, en av grundarna och trummisen i bandet.
 Efter allt som har hänt staden och Galaxy så är det dags för oss att synas igen. Vi beklagar att Hampus valde att hoppa av, men livet går vidare för oss alla. Musiken går vidare. Om allt som har hänt kan jag bara säga att bilderna är fejk och Jonny har bandets stöd i det här. Igen, det är beklagligt det som hände. Men shit happens. Alla väljer vi våra egna vägar.
 Nu är det nya tider och nya tag. Vi är redo att påbörja jobbet av ett nytt album och vi hoppas att snart kunna bosätta oss i studion igen. Som ni vet ligger bandet nära våra hjärtan, men nu är det dags att gå vidare. Vi kommer sätta oss ner för att jobba fram nya låtar, nytt sound och även ett nytt namn. Än så länge har vi ingen mer information om framtiden, men jag kan säga så här. Ni älskar redan vår nya sångare, Zac. Vår otroligt begåvade och snygge Zac. Vi vet att han kommer göra ett kickass bra jobb och bidra med ännu mer än vad han redan nu gör. Beslutet är vi väldigt nöjda med och vet att det kommer bli perfekt.
 Vi har ett tag haft i tanken att byta riktning, byta sound och med det begraver vi Galaxy. Ingen av oss är intresserade att leta efter någon ny kopia till sångare. Ingen av oss vill fortsätta med det gamla. Det är inte med sorg vi lämnar Galaxy bakom oss, utan med glädje och stolthet. Men nu är det dags att göra nytt. Ni kommer höra mer av oss snart! Stay fucking tuned

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar