måndag 1 februari 2016

Hampus Krona lämnar Galaxy!



På löpsedlarna idag:
 
Hampus Krona lämnar Galaxy!
Stjärnan lämnar idag en pressrelease om att han kommer lämna Galaxy, bandet har planerat att komma med en egen pressrelease senare på detta. Men Hampus uppger att han och bandet inte längre vill samma sak och beklagar att han inte ser någon möjlighet för fortsatt samarbete med bandet.

Rykten florerar dock överallt om att det egentligen handlar om att Hampus och Jonny brutit upp den uppmärksammade förlovningen de ingick på nyårsafton. En källa till tidningen uppger att Tenström ska ha gått bakom ryggen på Krona och att Krona ska ha fått bildbevis på detta.



Hampus Krona och Fred Kraupf tillsammans?
Som vi alla hört vid det här laget så skall vår svenska Hampus sjunga en duett med tyska Fredrich Kraupf i Melodifestivalens tredje deltävling den 20 februari i Norrköping. Men färska bilder visar Krona och Kraupf hållandes handen ihop på Londons Stansted flygplats, dit Kraupf tydligen försökt ta med sig Hampus för att trösta honom? Eller är detta den verkliga anledningen till uppbrottet? Har Hampus bytt in ännu en älskare emot en annan? 

[Foto av en lång kille med ringar på fingrarna, blonderat hår och excentriskt klädd i svart, tillsammans med en kortare silverblond kille med keps på huvudet och svarta jeans och kängor (( för den som kan se skillnad är håret lite för kort för att verkligen vara Hampus, men i övrigt går det inte att se någon skillnad på de dåliga bilderna.))]

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar