söndag 17 september 2017

Flicka kidnappad – polisen misstänker traffikingverksamhet.



Angelo Mata Quiero och Martin Barnìsìn hemmahörande i gänget Irmão de Sangue efterlysta

Efter att en privatperson fångat de två förövarna på bild har polisen valt att gå ut med sina teorier angående traffikingverksamheten som de under en lång tid anat pågått med basen i Griphamn. Flera flickor har under de senaste året försvunnit spårlöst. ”Vi tror att det handlar om en omfattande verksamhet av människohandel. Flickor kidnappas här i Sverige och används här i staden innan de sänds med transporter till norra Europa.”

Polisen ber om allmänhetens hjälp för att få mer att gå på. ”Just nu arbetar vi i blindo och har egentligen inget mer spår att följa än det foto som tagits och skickats till oss. Om någon sett något misstänkt vore vi tacksamma om man hörde av sig till oss. All information angående männen på bilden, det vill säga, Angelo Mata Quiero och Martin Barnìsìn är till stor hjälp. Männen är farliga så ingrip inte på egen hand utan kontakta polisen” Varnar Olivia Sanshès, ansvarig polis. ” Vi tror att de båda agerar hallickar och det kan inte uteslutas att någon form av bordellverksamhet pågår här  staden.

Polisen vill återigen sända ut en varning till framförallt unga flickor i staden med omnejd att vara försiktiga och att inte gå ensam ute om kvällarna efter mörkrets inbrott.

Vår reporter har lyckats ta reda på att flickan på bilden är Saga Granqvist, dotter till den sedan tidigare försvunna polisen Jennie Granqvist men det är inget som polisen velat bekräfta.

(bild föreställer Angelo och Martin där Martin bär en gråtande flicka över axeln. Flickan ser ut att vara omkring fem år gammal)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar