lördag 9 april 2016

En kvinna skadad i knivattack i tunnelbanan



Larmet kom in till polisen under fredagsnatten klockan 02:30. Resenärer från Söderbacka station larmade till 112 efter att ha gått på en vagn och hittat en knivskadad, misshandlad kvinna på vagnen. Enligt vittnen sågs en man i 20-års ålder springa från platsen. Den skadade kvinnan ska ha burits iväg av en annan ankommande resenär som ska ha sagt till vittnen att kvinnan skulle föras till sjukhus. Kvinnan har fortfarande inte ankomstregistrerats på Gripshamns lasarett. 

Enligt polisens misstankar rör det sig inte om något rånförsök. På brottsplatsen hittade man även en kartong som ska ha innehållit en blodig, hand med tatuering på handryggen. Enligt övriga fynd på brottsplatsen ska det ha överlämnats i en presentliknande inslagning och därefter gått över styr.
Polisen söker ytterligare vittnen som kan ha sett 20-åringen som flydde från platsen eller resenären som bar iväg kvinnan. Polisen vill i dagsläget inte kommentera om det kan handla om ett bortförande. Polisen vill gärna komma i kontakt med den skadade kvinnan så fort som möjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar