tisdag 12 april 2016

Kellerman inledde skolmästerskapen med seger!

Det var stora leenden och ett kramkalas när poängen räknats in. Kellerman vann årets första match i skolmästerskapet i Rugby. 
 
Första matchen lockade tusentals elever från Stockholmstrakten och flera bussade upp från Griphamn. Kellerman mötte ärkerivalerna One Kick Wonders från Stockholm på bortaplan. Efter 80 minuter i ett småregnigt Stockholm stod Kellerman som segrare med 40 poäng mot 16.
 
- I vintras bytte vi tränare och nu har vi en föredetta landslagsspelare som lär upp våra killar, vi har sett stor utveckling både hos individuella spelare och hela laget. Vi ångrar inte en dag att vi anställde honom! säger biträdande rektor och rugbyfanet Henry Lundgren. 
 
Tränaren Mikael Rasmusson kommenterar matchen:
 
- Vi började matchen starkt och hade väldigt mycket bollinnehav. Sedan släppte vi in Stockholmarna 2 gånger, försvarsarbetet fungerade annars bra bitvis och vi hade ett väldigt bra avslut av matchen. Vi har flera nykomlingar i laget detta år, de mer rutinerade spelarna var tongivande även om det var några av våra nya killar som vågade visa framfötterna. Vilket är jättrebra!
 
Sara Leandersson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar