fredag 9 oktober 2015

James Berry's Asylum på Caeli-Mech och andra Nyheter!

Andra helgen i Oktober är här och det är dags för Caeli-Mech att få spöka loss!

Patienterna tar över James Berry's Asylum!

 

The James Berry's Institution for the Mentally Insane är ett mentalsjukhus uppe i norra London och håller ungefär 250 patienter av blandade kön, etniciteter, klasser och, självklart, mentala sjukdomar.
Det ryktas till och med om att många patienter där inte ens Är sjuka på riktigt... men det är ju självklart inte sant.

Under fredagen händer dock det som inte får hända. I ett rum under natten lyckas patienterna övermanna en vakt och stjäl både vapen och nycklar! Efter det börjar dörr efter dörr att öppnas utan tanke på vem som står på andra sidan - en kvinna som bara råkat säga ifrån fel man eller en torterande barnmördare? Flyglarmet ljuder, mentalsjukhuset släcks ner för att försvåra för patienterna - men vad gör väl det när det börjar tuttas eld i sovrummen... oftast med några panikslagna vakter fastspända i sängarna.

Vem är du i kaoset? En läkare som desperat försöker att inte bli mördad av patienter eller kanske rädda sitt viktiga arbete som håller på att bli sönderslaget? En patient som älskar att se blodet flyta eller som har blivit satt på sjukhuset på felaktiga grunder från början? En besökare som verkligen tog fel datum att hälsa på, en vakt som försöker skapa ordning igen?

Välkomna in i paniken.
Evenemanget hittar ni här på facebook: https://www.facebook.com/events/1644461049138253/



Andra Nyheter från Simultima


Nu när häxorna fått sona sina brott med sina liv i dagarna sju kommer Tjyvaparken att försvinna och vårt nya chattrum blir...

Höstmarknaden

 

Nu är det äntligen hög tid för det som alla väntat på! Skördarna är inne, fälten är vända inför nästa sådd och diverse rusningsdrycker står och jäser som bäst, snart redo att inmundigas! Med andra ord så är det dags för årets skördefest! En fest för folk, av folket och som håller i sig så länge folk orkar dansa, dricka och kasta hästskor. Marknadsstånden är uppställda, musikanter och underhållare har vallats in från vägarna och dansbanans tak är äntligen på plats, så varken regn eller rusk kan hindra festligheterna!
Folk vallfärdar till marknadsplatsen, den lite större, precis utanför murarna, för att låta sig bli indragna i den uppsluppna stämningen och glömma bort den tråkiga vardagen en stund.

Nöjesparken 

Och Skymningsland har också fått nytt tillfälligt chattrum, fram till slutet av Oktober spelar vi i Nöjesparken. (Mer info kommer upp på wikin om rummet inom kort!)

 //Hälsningar från Simultimas Styrelse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar