onsdag 28 oktober 2015

Sexskepp flyger i luften

2015-10-28

Kan sänkandet av MS Kalypso ha varit det första skottet i ett begynnande krig i den undre världen om sexhandeln i Griphamn. 
MS Kalypso som tidigare i veckan exploderade av oförklarliga skäl en bit utanför hamnen kan ha använts som en mobil bordell av den undre världen. Enligt källor har det varit aktivitet runt skeppet nattetid och skulle förklara de mystiska företeelser som skeppet har omgett sig med. Enligt rykten var skeppet på väg att avslöjas utav myndigheterna i Calais och lyckades precis i sista stund avsegla hamnen och bege sig till Griphamn för att fortsätta affärsverksamheten. 

Men välkomnandet i Griphamn blev allt annat än välkomnade när rivaler inom sexhandeln blev störda utav nykomlingen. Källor inom polisen säger att Black Bullets kan ligga bakom explosionen som tog MS Kalypso på sin sista resa. Ett vittne som tidningen fick chansen att prata med hade följande att berätta.
”Jo, det var B.B. Det är jag säker på. Såg hon den där Agnes i hamnen den kvällen och hon har säkert inget emot att göra en Titanic.”

Polisen fruktar nu att detta kan ha varit början på en serie attentat eftersom ryktena säger att den franska maffian, Les Taureaux, står bakom MS Kalypso och de är okända i sitt hemland för sin brutalitet och för att aldrig låta en oförrätt vara glömd. Tiden får utvisa om detta var en engångshändelse eller kommer Black Bullet Blod att flyta på våra gator snart.

Signerat
Nicklas Janzon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar